Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen, de jobb esetben az olcsóbb ips színei nem lesznek olyan jók, mint az OLED színei, a feketéről nem is beszélve, ami kiemelt színeknél még szembetűnőbb. Na mindegy, most átraktam világos szakértői módba, úgy olvastam, hogy ez a legpontosabb. Meglátjuk milyen lesz. Egyébként szerintem túl van aggódva ez a beégés, legalábbis RTINGS és egyéb oldalakon számos teszt után arra jutottak, hogy nagyon extrém körülmények kellenek hozzá, általános használattal szinte esélytelen.
Én Plexen keresztül filmeket nézek rajta, napi 2-3 óra tv adás változó csatornákon, illetve Youtube mindig más tartalommal, szerintem így még Élénk módban sem égne be. A fényerőt is mondták itt páran, mondjuk azt nem tudom, hogy miből gondolták, hogy maxon nézem, automata energiatakarékosban van, úgy láttam, hogy kb. 2-szer ekkorára is lehet állítani a fényerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Foxpost
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor