Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sz.Miki

    őstag

    Sziasztok!

    Akik követik a topikot tudhatják, mióta vártam már a tv-t, és hogy mi minden változott.
    Tegnap végre megérkezett az Oled 55B7V eredetileg EG55910V-t terveztem venni, már ott is voltam a küszöbén, hogy megveszem, meg is rendeltem, de drága Digitalkonak 1 hét kevés volt arra, hogy a rendelésem teljesítse, ellenben ígérgettek fűt fát bokrot... (végül a telekomnak sikerült ezt überelni 2 héttel és ígérgetéssel, úgy hogy már semmin nem lepődök meg :D )
    Végül a Telekomnál rendeltem nagyon jó konstrukcióban a tv-t. Mire eljutottam a rendelésig rengeteg tesztet olvastam és kb az összes budapesti MM-ban megfordultam a kis merevlemezemmel, rengeteg anyagot kipróbáltam a 910V-n és a B7V-n. Ami a 910 mellett szólt az a 3D ez nagyon fájó pont, mert azt nagyon szerettem, viszont amiket láttam, élőben sajnos a fekete részletek sok esetben nem skálázódnka megfelelően, sok részlet elvész :( ami még nem tetszett, hogy a vízszintes vonalak torzulnak ha nem pont szemben ül vele az ember, a beállítások menü kicsit nehézkesen működik (lassú) bár ez nem volt szempont de kicsit zavart a Samsung után. Összességében a B7-nek a képe jobban tetszett, érződik, hogy fejlettebb a panel meg a mögötte felsorakozó technológia. Nem akarok senkit megbántani, ez az én meglátásom! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget a beszámolókat és a tanácsokat mind nagyon hasznos volt és segítette a döntésemet. Egyébként ha rendesen időre megérkezik a 910V akkor annak is örültem volna, mert nem rossz tv egyáltalán.

    Most a B7 C7 W7 tulajokat kérdezem, van egy jól bevált képi beállítás séma amit érdemes alkalmazni? Szívesen kipróbálnám.

    A másik kérdés, ez a pixel tisztító algoritmus, hogy ezt megcsinálja minden kikapcsolás után, vagy csak akkor ha beállítom neki az időzítést, hogy kikapcsolás után fusson le? Ez nem tiszta.

Új hozzászólás Aktív témák