Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alaves
üzenetére
Panellottó. Van mindenből rosszabb darab sajnos. Ezért mentem el inkább személyesen jól megnézni pár TV -t és végül a választottból cherry pickelni egyet. Mint írtam amit neten rendeltem annál meg középen függőlegesen volt egy világos mini LED sáv.
Az üzletben átnézett TV-k közül is az elsőnél ez volt, míg az utolsó jó paneles (amit hazahoztam végül) sorozatszáma csupán pár számmal volt nagyobb ettől. Mégis az első és utolsó között eléggé látható volt a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor