Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztian101
tag
Sziasztoook!
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy LG 55BX-nek. 3 éve vacillálok rajta és megmondom őszintén a fórum nem segített rajtam, inkább csak folyamatos félelmet keltett a bandig meg tinting miatt, de ezek mellett sok-sok értékes infót is kaptam. Végül rászántam magam és a MM-ban most 320e -ért +20e kalibráció és 5 év Gold garival (40er) megvettem, bár nagyon féltem, szinte kibontani is, hogy jajj mi lesz majd a baj

Jelentem semmi baj és nem is fogok semmilyen tesztet lefuttatni és nem keresek semmilyen hibát! Minden tökkéletesen működik és ez a kép, jesszus!!!! Ez TV kérem! Plazma után volt LED-em, aztán megint LED-em és attól már hánytam, de az OLED az mindent visz! Nekem ez a fényerő is bőőven megfelel és komolyan hihhetetlen jó az élmény, amit ad, ezek a feketék, áhh drámai tényleg! A játékok új értelmet nyertek és újra kell nézzek jó pár filmet. Plusz én most csak Full HD-ben használom, mert az AVR-em ezt tudja, majd azt is fejlesztem egyszer, de így is pörfekt! A távirányitó is az eddigi legjobb amivel találkoztam! Masszív, kényelmes, jól kezelhető, semmi nehézség a légegerezésben sem! Imádom egyszerűen az egészet!
Ajánlom mindenkinek aki vacilál, hogy ne tegye! Vágjon bele, mert minden kiadott fillér megéri!!!
Isten ádja az LG-t és az OLED technológiát!

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wise (ex-TransferWise)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor