- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Tervezek egy CX3 Oled tv vásárlását 55"-os méretben, s lenne némi aggodalmam.
Olvastam, hogy sötétebb az Oled kontrasztja, mint bármelyik másik Led tv-nek,s hogy azt se szereti,ha tartósabb ideig napfény éri. Nos mivel a tv nappal is lenne természetesen használva és (lásd a képen) eléggé durván kapna a napból is elhelyezkedéséből adódóan(10.emelet panel) ez mennyire okozna gondot neki? Bocs az ostoba kérdésért.
Természetesen le tudok redőnyözni,de ha nem használom, akkor azért nem lenne besötétítve a lakás. (Nem vagyok én vámpír
)
Egyébként a CX3 megéri azt a felárat a BX3-hoz képest?
Itt a kép:
A mostani tv pontos helyén lenne. Jó lenne ott az Oled és lehet probléma a későbbiekben ha folyamatosan napfény éri? Eléggé fel tud melegedni ott az ablakoknál. A képen még reggel van. Ennél világosabb van általában. S mennyire lenne nézhető napközben az Oled, ha nincs besötétítve?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Dell Vostro 3510/i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11/Újszerű állapot/Jó akku, 4 óra/Számlával!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor