Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
A prohardver teszt szerint:
"A trükk az, hogy, hogy a Panasonic mérnökei a panelt házon belül megbuherálták...
A beépített hangrendszerrel elégedettek voltunk, a legtöbb tévénél lényegesen jobb minőségű megszólalást produkál. A kép pedig egész egyszerűen lélegzetelállító! A színgazdagság óriási, a színpontosság remek, a mozgásmegjelenítés szintúgy."
De engem sosem érdekel az írott szöveg, meg a SD youtube videók, a saját szememmel akartam látni és hát ennél a tévénél valóban így van, elképesztő a képminősége, a mozgás és a felskálázás is, de a menürendszere, az valóban 2021-ben, kb dedó szint szerintem, gyors meg minden, de samsung új tévéjén lévő tizen lenne a számomra a legjobb. Az nagyon bejön, meg mindig is tettszett az a rendszer. Mindegy, kibírható ez a része, mert nekem ott van még a shield pro, meg apple tv is, ha szebb menüt akarok látni, meg több applikációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- PlayStation 1 / 2
- RAM topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor