- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
tutitibi
üzenetére
Egy régi hsz-t találtam csak GZ950 vs DTS ügyben. Úgy olvasom, mintha tudná DTS-t.
De a pana speckójában azt írják nem támogatja a DTS-t, valami rewievben hátrányként is írták.Az én értelmezésemben a "DTS HD és TRUE HD hangok nem futnak vissza az AVR-re ARC-on" , vagyis a GZ950 belső lejátszóját nem tudom használni ha DTS hangsávja van a filmnek.
Az AVR-em DTS és Atmos képes.Van külső lejátszom, de milyen jó lenne ha nem kéne használjam, mert a Pana 2 db USB3-asára kötnék két külső HDD-t és mindent 1 távval vezérelnék.
Az még szebb lenne, ha az USB-n lévő háttértárak megoszthatóak lennének (DLNA?) és WiFi-n keresztül és a PC-ről lehetne rámásolni filmeket, Ez működne?
Illetve a DTS hiánya mekkora probléma?És... ha jön az új pana széria, vajon a GZ950-et megakciózzák a következő hetekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor