Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
A plazma után a legjobb általános képminőségért. A 4K - adott esetben, ami ritka, mert szinte minden felkonvertált - érdekel (mikor írtam, hogy a 4K nem érdekel?), elsősorban természetfilmeknél, ha olyan a forrás, a HDR csak ritkán ad hozzá valóban, engem többször inkább zavar, művinek hat. De hát örvendezzünk, hogy sokan ezekért vettek oled tv-t. Ugye megbocsátod nekem, hogy élek, és én nem ezekért?
sati: Igen, aki gémer, illetve szereti a (gyakori
) megértő szervíz hozzáállást és panelcseréltetést, az bizony ne vegyen Panát, úgy tűnik, jó neki az LG. (Na, de ez szigorúan csak gonosz poén volt, én többet nem is mondok LG-ről semmit, csak a Panáról jót, ha kérdezik)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) megértő szervíz hozzáállást és panelcseréltetést, az bizony ne vegyen Panát, úgy tűnik, jó neki az LG. (Na, de ez szigorúan csak gonosz poén volt, én többet nem is mondok LG-ről semmit, csak a Panáról jót, ha kérdezik)
Vhiktor