Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666
üzenetére
"(#36083) dh66e - Szerintem leginkább attól és úgy lesz belőle népi kálvária, hogy minden, csak picit is hibás TV-re (ahogy írták is lentebb, a legtöbb átlagfelhasználó ezt észre sem venné soha, amiről itt sokszor szó van) jut legalább 3-4 élcelődő komment, hogy melyik gyártó milyen minőséget képvisel, és hogy milyen sok a gond az OLED technológiával úgy általában és hogy ha kellett egy panelcsere, akkor biztos kell még három.
"Nagyon rossz irány (és ebben igazad van) felnagyítani problémákat.
De. Van ez a fórum. Ebben kb van 20 aktív ember, akik beírogatnak. És még ebből a 20 (hasra csaptam, tőlem lehet 25 is) emberből is van jópár, akiknek folyamatos panelcseréik vannak. Van persze olyan, aki szerintem is túl kritikus, elszíneződéseket lát stb. De egyre több a halott pixeles emberke, ami viszont egy több százezres tv-nél elfogadhatatlan. És mivel ezek 99%-a LG, ezért persze, hogy ...
Az egész lényege az, hogy nem szabad elbagatelizálni ezt a dolgot. Ezek komoly problémák. Csak azoknak nem komolyak, akik mazochisták, oligarchák, milliárdosok, kimondottan szeretnek vagyonba kerülő tv-ken panelt cserélgetni.
Ettől még én is azt mondom, nincs nagy gond az oledekkel, persze könnyen beszélek két hibátlan tv-vel a lakásomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
Vhiktor