Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666
üzenetére
"(#36083) dh66e - Szerintem leginkább attól és úgy lesz belőle népi kálvária, hogy minden, csak picit is hibás TV-re (ahogy írták is lentebb, a legtöbb átlagfelhasználó ezt észre sem venné soha, amiről itt sokszor szó van) jut legalább 3-4 élcelődő komment, hogy melyik gyártó milyen minőséget képvisel, és hogy milyen sok a gond az OLED technológiával úgy általában és hogy ha kellett egy panelcsere, akkor biztos kell még három.
"Nagyon rossz irány (és ebben igazad van) felnagyítani problémákat.
De. Van ez a fórum. Ebben kb van 20 aktív ember, akik beírogatnak. És még ebből a 20 (hasra csaptam, tőlem lehet 25 is) emberből is van jópár, akiknek folyamatos panelcseréik vannak. Van persze olyan, aki szerintem is túl kritikus, elszíneződéseket lát stb. De egyre több a halott pixeles emberke, ami viszont egy több százezres tv-nél elfogadhatatlan. És mivel ezek 99%-a LG, ezért persze, hogy ...
Az egész lényege az, hogy nem szabad elbagatelizálni ezt a dolgot. Ezek komoly problémák. Csak azoknak nem komolyak, akik mazochisták, oligarchák, milliárdosok, kimondottan szeretnek vagyonba kerülő tv-ken panelt cserélgetni.
Ettől még én is azt mondom, nincs nagy gond az oledekkel, persze könnyen beszélek két hibátlan tv-vel a lakásomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Vhiktor