Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom, de nekem egy tv-nél a legfontosabb a képminőség. Mivel egy tv esetében azt fogom bámulni, mindenképpen elsődleges az, hogy törekedni fogok a lehető legjobb képminőségre. Ez a "nincs minden esetben szükségem a legjobb képminőségre" dolog egy baromság. Ez legfeljebb akkor lehet igaz, ha mondjuk olyan helyre veszel tv-t, ahol az év nagy részében nem tartózkodsz, vagy nem nézel tv-t. Oda tényleg felesleges a legjobb tv-t venni, de ha rendszeresen nézel tv-t, oda törekedni fogsz a legjobbra. Ha mégsem, annak két oka lehet, vagy nincs rá pénzed, vagy igénytelen vagy. Vagy esetleg elképzelhető, hogy neked nem különösebben fontos a tv, nem nézed, vagy ritkán. Ebben az esetben viszont nem értem, mit keresnél egy tv-s fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor