Hirdetés
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Jelentem a Telekomos 65C9 megjött f11 körül (amit szerdán rendeltem). Nagy nehézségek és néhány youtube-os videó után összeraktuk asszonnyal. Annyi beállítás van rajta, hogy inkább bele sem merültem. A fontosabb dolgokat HBOgo, Plex beállítgattam, telekomos iptv tök jól működik a tv távirányítójával, nem is gondoltam, hogy ilyet is tud bár a guide gombot nem jöttem még rá, hogy lehet előhozni mert ami a távirányítón van az a csatorna beállítót szeretné minden áron de hát csak iptv-m van szóval így sokra nem megyek vele(Ha valaki tudja hogy lehet átállítani az iptv guide menüjére a gombot akkor írjon legyen szíves) LAN-on nem akarja látni az internetet, 5Ghz-es wifin pufferel pár másodpercenként a 4K UHD plexen (Ad Astra és volt egyszer egy hollywood) de a képe nagyon jó, ez a HDR dolog is egész érdekes jónak tűnik. Sok időt még nem tudtam vele tölteni mert el kellett jönnöm otthonról, majd este még nyomkodom kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor