Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Jelentem a Telekomos 65C9 megjött f11 körül (amit szerdán rendeltem). Nagy nehézségek és néhány youtube-os videó után összeraktuk asszonnyal. Annyi beállítás van rajta, hogy inkább bele sem merültem. A fontosabb dolgokat HBOgo, Plex beállítgattam, telekomos iptv tök jól működik a tv távirányítójával, nem is gondoltam, hogy ilyet is tud bár a guide gombot nem jöttem még rá, hogy lehet előhozni mert ami a távirányítón van az a csatorna beállítót szeretné minden áron de hát csak iptv-m van szóval így sokra nem megyek vele(Ha valaki tudja hogy lehet átállítani az iptv guide menüjére a gombot akkor írjon legyen szíves) LAN-on nem akarja látni az internetet, 5Ghz-es wifin pufferel pár másodpercenként a 4K UHD plexen (Ad Astra és volt egyszer egy hollywood) de a képe nagyon jó, ez a HDR dolog is egész érdekes jónak tűnik. Sok időt még nem tudtam vele tölteni mert el kellett jönnöm otthonról, majd este még nyomkodom kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor