Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
renatto
üzenetére
Igen tinting a helyes kifejeztés. Csak aki látja,foltnak nevezi vagy nekem is annak tűnik. Az enyémen én homogénebbnek láttam,mint amit itt linkeltek képeket. De ha ez nem jellemző minden panelra akkor megint más.
Őt sem értem,ha látta,hogy milyen az OLED,meg a Q70. Van pénze is akkor miért gondolkozik rajta?
Ő látott kontrasztos képet,még sem volt meggyőzödve hogy annyira jó. Ez nem evidens. De ha egy John Wicket látna a két tévén akkor nem lenne kérdése.
krx21: Qled-estől Qled-es minőségű hsz. Ezen miért kell meglepődnöd? Nem tudom mi a bajod
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ő látott kontrasztos képet,még sem volt meggyőzödve hogy annyira jó. Ez nem evidens. De ha egy John Wicket látna a két tévén akkor nem lenne kérdése.
Vhiktor