Hirdetés
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Köszi mindenki, a szakzsargon kellett a hibára
. Szinte biztos, hogy ez banding lesz, googleban keresve szinte ugyanilyen az én tv-m is, csak míg a google képeken főleg függlőleges csíkok látszanak, nálam vízszintesen jelentkezik inkább, meg a paca is máshol van, de gondolom ezt panele válogatja.Jövő hét végén befotózom. Szerintetek van olyan, amin nem igazán látszik, vagy ez olyan, mint a régi samsung amoled kijelző, hogy a "ragasztó" átjön a kijelzőn és csak rossz vagy rosszabb van? Hozzáteszem, anno cserétettem 4x a Samsung telefonom kijelzőjét, úgyhogy lehet hajlamos leszek erre most a tv-vel is (remélem foglalkoznak vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szinte biztos, hogy ez banding lesz, googleban keresve szinte ugyanilyen az én tv-m is, csak míg a google képeken főleg függlőleges csíkok látszanak, nálam vízszintesen jelentkezik inkább, meg a paca is máshol van, de gondolom ezt panele válogatja.
Vhiktor