Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szteliosz
újonc
Sziasztok.
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget, amit tanácsoltatok kipróbáltam, de nem működik... Valami nincs rendben a TV készülékkel....
Az a baj, hogy az itteni németországi LG segélyszolgálat "számomra nem meglepően" azt sem tudja, hogy mit kezdjen a bejelentett problémával... Keddi hibabejelentésem óta csak az adataimat és a TV problémákat kérték el és segítség egész eddig még nem érkezett, pedig napi rendszerességgel zaklatom őket és csak annyit mondanak, hogy a türelmemet kérik, mert valamit le kell nekik futatni a rendszerben, ami által meglesz a gond forrása... vicc az egész... kijönni nem jönnek... Hol a magyarországi LG-t felhívtam és ők erre a problémára azonnal küldenének egy technikust, hogy megnézze a probléma forrását, csak ugye külföldön vagyok...
Rácsatlakoztattam a WLAN kábelt és így volt internet a TV-n majd próbáltam a "Szoftververziót" frissíteni, de nem talált újabb szoftver verziót így a 04.10.65 -ös változat maradt rajta... "Visszaállítás az alapbeállításra is lett próbálva így"....
Beállításoknál nekem van egy olyan funkció, hogy "TV Távsegítség" itt az LG segélyszolgálat egy az egybe rá tudna csatlakozni a TV-re és ugyan azt látná amit én, de mivel még mindig "Németországról" beszélünk ez a fontos funkció nem működik a "németországi LG segélyszolgálatnál".... hihetetlen....
Szóval továbbra sem működik sem a kurzor és a WI-Fi sem... Szóval eddig a problémámra sakk matt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen program, ami...?
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor