Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    válasz torma1981 #27815 üzenetére

    Értelmetlen vita, de a legnagyobb tiszteletemmel együtt is azt mondom, hogy kár táplálni.
    Nagyon sokan vagyunk itt, akik sohasem írjuk be, hogy "OLED TV-t használok, és semmi baja a panelnek, pedig nyüstölöm rendesen!".
    Ha egy szerencsétlen kereső idetéved, aki esetleg OLED-dben is gondolkodik, három dologgal találkozik: akiknek volt problémája a TV-vel, és meg is írja, és teljesen érthetően itt lélegzi ki a problémáját, a másik csoport, akinek nincs is OLED TV-je, de frusztráltan magyarázza, hogy szerinte miért nem is éri meg, a harmadik pedig, aki drágább OLED-et vett, és nem elégszik meg azzal, hogy simán élvezi, hanem hogy meggyőzze magát hogy jól döntött a drágább kiadással, köpködi az LG-t (természetesen tisztelet minden Sony/Pana tulajnak, akire ez nem igaz).
    A negyedik csoport meg próbál az OLED TV topikban beszélni a panelproblémákon kívül (ami alapvetően tök jogos, csak lassan egy rákos daganatként rátelepszik a fórumra) másról is - több-kevesebb sikerrel.

    De tökéletesen emlékszem, hogy anno a plazma topik eleje pont erről szólt - kizárólag ghosting és beégés fenyegetésről, elrettentő képekről, patakvér, döghalál.
    A második hullámban mégis vettem plazmát, és soha, semmi beégést nem tapasztaltam, 8 évig elégedetten használtam (és tenném ma is, ha nem halt volna meg).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák