Hirdetés
- Projektor topic
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Chromecast topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Tv-t szeretnék cserélni és a kiválasztottak között van az LGB8 is, azonban vannak dolgok amik zavarnak ezért benneteket kérdezlek mint már jártas Oled gurukat.
1. Azt olvastam valahol hogy a Samsung féle DTS hang probléma az LG-nél is jelen van, vagyis az ilyen kódolású filmek alatt a hangsáv eltűnik. Igaz ez?
2. Olvastam az összefoglalót és jó pár cikket, mindenhol előkerül a beégés témája. Az összefoglalóban ki is van emelve hogy milyen felhasználói körnek ajánlott. Sajnos én csak szeretnék sokat filmet és sorozatot nézni, de inkább a sima tv marad, valamint hétvégén konzol a gyerekkel amikor tehetem (azon is olyan pl. Lego vagy EA játékok amiken ugyanott van egy bizonyos tartalom folyamatosan). Akkor így mennyire nő a beégés esélye? Tényleg ennyire érzékeny rá?
3. Az előző kérdéshez is kapcsolódik a "ghosting". Ez az összefoglalóban is ki van emelve. Mint említettem inkább tv műsorok mennek a 7köznapokon, sport műsorok (logo + gyorsmozgás). Mennyire észrevehető a ghosting mondjuk egy BL foci meccsen? Zavaró?Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor