Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Tv-t szeretnék cserélni és a kiválasztottak között van az LGB8 is, azonban vannak dolgok amik zavarnak ezért benneteket kérdezlek mint már jártas Oled gurukat.
1. Azt olvastam valahol hogy a Samsung féle DTS hang probléma az LG-nél is jelen van, vagyis az ilyen kódolású filmek alatt a hangsáv eltűnik. Igaz ez?
2. Olvastam az összefoglalót és jó pár cikket, mindenhol előkerül a beégés témája. Az összefoglalóban ki is van emelve hogy milyen felhasználói körnek ajánlott. Sajnos én csak szeretnék sokat filmet és sorozatot nézni, de inkább a sima tv marad, valamint hétvégén konzol a gyerekkel amikor tehetem (azon is olyan pl. Lego vagy EA játékok amiken ugyanott van egy bizonyos tartalom folyamatosan). Akkor így mennyire nő a beégés esélye? Tényleg ennyire érzékeny rá?
3. Az előző kérdéshez is kapcsolódik a "ghosting". Ez az összefoglalóban is ki van emelve. Mint említettem inkább tv műsorok mennek a 7köznapokon, sport műsorok (logo + gyorsmozgás). Mennyire észrevehető a ghosting mondjuk egy BL foci meccsen? Zavaró?Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor