Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Locutus
üzenetére
Itt nem arról van szó hogy ésszel használod vagy sem. Én leírtam az OLED technológia sajátosságait plazmával szemben. Ez nem elmélet és feltételezés hanem tény. Az OLED így működik ha tetszik ha nem. Az megint egy más kérdés, hogy vannak felhasználási szokások amivel lehet lassítani és lehet gyorsítani a folyamatot. De attól a folyamat ott van, és ezt az Rtings-es teszt is bizonyítja. Én azt mondom, hogy 10 évig simán jók lesznek ezek a tévék, ha kicsit odafigyel az ember, és most nem drasztikus képzoomolásra vagy 60nit fényerőkre gondolok.
ui.: azt kell megérteni, hogy a szerves anyag öregszik, elhasználódik ahogy mi is.

Hogy példát is mondjak. Kalibráló eszközöknél is használtak szerves anyagot, janos666 igazol abban hogy azok a készülékek az évek alatt pontatlanok lettek. Most nem írok konkrét típust, de ez tény. Aztán ott vannak/voltak a Verbatim szerves hordozóréteget tartalmazó írható lemezei. Botrányosan szarok voltak. Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Dogee V20pro
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Google Chromecast topic
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor