Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Már megint "OLED maffiát" hallucinálsz....
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
(ha kínában meg lemásolják a LG technológiáját, akkor vagy csak Kínában árulják vagy liszeszdíjat fizetnek az LG-nek, hogy árulhassák mindenhol és máris nem lesz olyan olcsó .... az első esetben majd rendelhetsz "olcsó kínai oled-et" az alibaba-ról, a másodikban meg megveheted "jó drágán" a sarki boltban ....

envagyok:
Én is 910-et vettem még ősszel, nekem teljesen rendben van, kb. 270-280cm a nézési táv, ide felesleges volt a 4K (volt nálam 920 is de feleslegesnek találtam az akkori majd 300e felárat, 4K film szinte nincs, az agyontömörített "4k sztrímekért" nem fizetek, a youtube-on megint hagyjuk a 4k-t, a demók meg már 2.-ra is unalmasak....
) a képe teljesen rendben van (termeszetesen ajánlott normálisan beállítani) a mozgásmegjelenítése is teljesen jó (szintén ajánlott játszani a true motion-nal és a beállításokkal) és kb. ennyi ... a fényerő nappal is elég (50-max. 70 nálam) .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....mindössze annyi van, hogy a wrgb oled az LG-é, az rgb oled a samunak sem jött össze, mások meg még itt sem tartanak .... 
Vhiktor