Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Be fog égni mind a két esetben. (szerintem)
A vegyes tartalom arra jó, hogy nagyjából egyszerre fakuljon az egész panel."
Hát nem tudom, szerintem ez nem ilyen egyszerű ennél sokkal összetettebb a dolog. Majd ezt megcáfolja vagy alátámasztja az aki ebben a témában jártasabb.A hozzám intézett hsz-el nem tudok mit kezdeni, nem elemzem hogy egy statikus képen mennyi a piros vagy sárga szín.
Viszont még nem árultad el hogy használtad a 6-os OLED tévédet PC-ként vagy nem. Meg ugye arról se beszélsz, hogy a kezdetekben milyen intenzitással használtad a készüléket. Sok a kérdés, de általában az derül ki, hogy aki kezdetekben nem figyelt oda a használatra azoknak van gondja. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy a 2016-os OLED nagyon érzékeny a beégésre. A 2018-as modell még a 2017-nél is jobb ebből a szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont még nem árultad el hogy használtad a 6-os OLED tévédet PC-ként vagy nem. Meg ugye arról se beszélsz, hogy a kezdetekben milyen intenzitással használtad a készüléket. Sok a kérdés, de általában az derül ki, hogy aki kezdetekben nem figyelt oda a használatra azoknak van gondja. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy a 2016-os OLED nagyon érzékeny a beégésre. A 2018-as modell még a 2017-nél is jobb ebből a szempontból.
Vhiktor