- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
A választ azt hiszem leírtam az előző hozzászólásban.
Vagy kalibráltatod, s akkor minden paraméter a helyére kerül, vagy próbálod megszokni. Egy szürke skála tesztkép vagy videó megmutatja egyébként, hol, milyen mértékben van elszíneződve a szürke skála.A 2pontos fehéregyensúly magas opciójában az állítás is megoldás lehet, de nem lesz pontos, s igen jó szem és gyakorlat kell hozzá, hogy ne a kéked vidd túlzásba például.. Az alacsonyt semmiképpen nem szabad állítani, mert a sötét részeknél szabad szemmel igen nehezen kivehető az elszíneződés. Azt is lehet egyébként, amit utánad írtak. A szem mindent megszokik, csak idő kell neki, s lehetőleg ne nagy változásokat csináljunk. Láttam már olyan tévét, hogy a 100%-os piros inkább bíbor volt már. A tulajnak nem tűnt fel, mert naponta nézte, s egy ilyen változás nem egyik napról a másikra történik. Amikor megmutattam milyen a piros a laptopon, akkor már ő is látta a különbséget. Ne a hideg színhőmérsékletről váltsunk a meleg2-re, mert az tényleg szokatlan. Amit írtak az is jó megoldás, kiegészítve azzal, hogy olyan filmet nézni a változtatás elején, amiről tudod, hogy egyébként is túlszaturált(Transformers)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor