Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
A választ azt hiszem leírtam az előző hozzászólásban.
Vagy kalibráltatod, s akkor minden paraméter a helyére kerül, vagy próbálod megszokni. Egy szürke skála tesztkép vagy videó megmutatja egyébként, hol, milyen mértékben van elszíneződve a szürke skála.A 2pontos fehéregyensúly magas opciójában az állítás is megoldás lehet, de nem lesz pontos, s igen jó szem és gyakorlat kell hozzá, hogy ne a kéked vidd túlzásba például.. Az alacsonyt semmiképpen nem szabad állítani, mert a sötét részeknél szabad szemmel igen nehezen kivehető az elszíneződés. Azt is lehet egyébként, amit utánad írtak. A szem mindent megszokik, csak idő kell neki, s lehetőleg ne nagy változásokat csináljunk. Láttam már olyan tévét, hogy a 100%-os piros inkább bíbor volt már. A tulajnak nem tűnt fel, mert naponta nézte, s egy ilyen változás nem egyik napról a másikra történik. Amikor megmutattam milyen a piros a laptopon, akkor már ő is látta a különbséget. Ne a hideg színhőmérsékletről váltsunk a meleg2-re, mert az tényleg szokatlan. Amit írtak az is jó megoldás, kiegészítve azzal, hogy olyan filmet nézni a változtatás elején, amiről tudod, hogy egyébként is túlszaturált(Transformers)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor