Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spacer

aktív tag

válasz spacer #117497 üzenetére

Sziasztok!
    Mire döntöttem volna, és betettem ma délután a 83-as Samut a kosárba észrevettem, feltöltötték a készleteket. Ezért újra elkezdtem bogyózni mit rendeljek, és ugyan tegnap azt írtam nem érdekelnek a tesztek, de csak megütötte a szememet, hogy a 83-as S90F woled panellel van szerelve. A 77-es pedig elméletileg QD-oled, de ebben nem vagyok biztos. Ebben segíthetnétek, mert az interneten fellelt táblázat szerint lehet ilyen is meg olyan is.
    Aztán most, hogy így belemerültem. Megpróbáltam leegyszerűsíteni a dolgot, de méginkább elvesztem.
    Ár. Csak annyiban számít, hogy örülnék ha minél kevesebbe kerülne, de az elméleti határt kb 900 ezer környékén határoztam meg. Ennél feljebb semmiképp nem mennék, és minél olcsóbb annál jobb. Azt is tudom, hogy ha egyszer megveszem a tv-t akkor max egy hétig fogok pixelbuzerátor lenni, a késöbbiekben csak használni fogom, és nem fog érdekelni mennyivel fényesebb jobb, szebb a színe, stb, stb.
    De ugye az a fránya kisördög... Szóval segítsetek a döntésben melyik lenne a best deal.

Samsung S90F, 77″ WOLED??? → ≈ 630 000 Ft akciósan
    Samsung S90F, 83″ WOLED→ ≈ 820 000 Ft akciósan
    LG C5 EVO, 77″ WOLED→ ≈ 760 000 Ft akciósan
    LG C5 EVO, 83″ WOLED→ ≈ 930 000 Ft akciósan
    LG G5, 77″ → WOLED de MLA réteggel ellátva≈ 977 000 Ft akciósan Ez ugyan már túllő a kereten, de egye fene kicsire nem adunk.

Az S95F biztosan QD-Oled de az nem játszik mert 77-es méretben nem kapható. :(
    83-asban meg már annyira túllő a meghatározott keretemen, hogy nem akarok ilyet venni. Nem tudom egyébként se, hogy megéri-e a felárat.
    Az árak mind már a kuponokkal csökkentett árak, feltéve ha nem keveredtem össze.
    Persze nem tudom mi a különbség élőben a QD-oled, és a hagyományos woled között, és valszeg nem is fogom tudni megtudni, de még mindig azt mondjátok inkább a nagyobb méretet válasszam?

Új hozzászólás Aktív témák