- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Egyrészt nem csak a családban, hanem mellé írtam, hogy itt a fórumon is van sok felhasználó és szinte probléma mentes. Lg-nél ez nem mondható el. Egyértelműen csak qd-oled-ről beszélek, aki woled Samsung-ot akart venni inkább az Lg-t javasoltam. Amit írtál “rothadás gátló" és hasonló rétegeket,” nem így működik. Pusztán az Lg a panelt nem tudja lezárni légmentesen és mivel az oled szerves ezért indul meg a bomlás ha levegővel érintkezik. A pontozás elmondtam, hogy nem érdekel mivel tele van olyan hülyeségekkel, hogy lassú a menü, nincs DV, és hasonló marhaságok. Én fizikai fogható hibákról beszéltem ahogy írtam is, Samsung-nál nincs látható zavaró tényező amely miatt panelt cserélgetnek az Lg-nél. Irogatod itt a minőséget, amire majd akkor térjünk vissza ha le tudják zárni megfelelően a panelt és nem lesz panel rothadás meg mindenféle színű tinting, mely dolgokat évek óta nem tudják kiküszöbölni. A G5-nél már megszüntették az 5-év panel garanciát is. Ha megnyugtat csinálj nyugodtan egy felmérést itt a topikban, mennyi panelt cseréltek Samsung vs Lg tévékben és melyekhez kellett többször igénybe venni a szervizet.
Ismétlem, hogy qd-oledről beszélek beszéltem. Az LG panelt és hibáit miért is hasonlítanám az Lg panellel szerelt samuhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- További aktív témák...
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor