Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Csabi1984
üzenetére
Hülyeség az Oled TV-t szünetmentesre kötni vagy sem?
- nem hülyeség.Tudomásom szerint ott van az úgy nevezett kijelző frissítési művelet ami TV "kikapcsolásakor" aktiválódik. Ezért se javasolják a TV áramtalanítását.
- viszont ennek semmi köze a szünetmenteshez, hiszen annak az a lényege, hogy áramkimaradás esetében biztosítsa a működést, így legalább lesz időd kikapcsolni. A szünetmentest nem kapcsolgatod.Ugyanakkor ha nem OLED-ről beszélünk az is kimondható, hogy ma már egyik TV-nek se tesz jót a direkt áramtalanítás (pl spórolás végett)
- szerinted ennek mi köze az alapkérdéshez, mely a szünetmentes létjogosultságáról szól?
ugye? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok egy nagy kérdésre szeretnék választ kapni

Hülyeség az Oled TV-t szünetmentesre kötni vagy sem?
Tudomásom szerint ott van az úgy nevezett kijelző frissítési művelet ami TV "kikapcsolásakor" aktiválódik. Ezért se javasolják a TV áramtalanítását.Ugyanakkor ha nem OLED-ről beszélünk az is kimondható, hogy ma már egyik TV-nek se tesz jót a direkt áramtalanítás (pl spórolás végett)
ugye? -
Rewmac
aktív tag
válasz
abridabri
üzenetére
Én a TV-t használom annak meg egy QD-Oledet monitort. Nem rejtem el az ikonokat, de lehet el fogom. Egy oled theme-t használok ami sötét háttér. A samsung TV-n lehúzom a fényerőt SDR-ben, a monitoron van egy Reader módom. Ha gaming indul akkor úgyis HDR-re váltok a TV-n a monitoron meg átteszem egy másik módra vagy csak ott is bekapcsolom a HDR-t. Fura módon én nem érzem körülményesnek, de lehet az ikonokat elrejtem én is.
-
Csandi
addikt
-
kelna91
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
Ez elég szarul hangzik. Akkor ezeket nem is nagyon lehet monitornak használni, ha jól értem. Vagy ezt ki lehet kapcsolni?
-
kelna91
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
Nagyjából egyetértek, én is így csinálom. Én is sok-sok éve nem teszek semmit az asztalra, de én azért, hogy a szép hátteret ne takarják az ikonok. 4k-n bőven minden gyakran használt program kifér a tálcára rögzítve. Ami meg nem, azt a "start" menüben pillanatok alatt megtalálom. Az elbújós tálcától kicsit féltem, hogy zavarni fog OLED-re váltás után, de szinte azonnal megszoktam, és most már jobban is tetszik, mert még nagyobb a hasznos terület. A mostani laptopom már megint nem OLED, de ott is elbújtatom a tálcát, hogy jobban férjek.
Ezt a fekete háttér dolgot viszont nem értem. Oké, hogy kevesebbet fogyaszt, de ez szempont? Mert a beégés csak akkor lenne veszélyes, ha mindig ugyanazt a hátteret használod. Nálam minden eszköz (asztali gép, laptop, telefon) be van állítva, hogy a napi Bing kép legyen a háttér. Így van egy szép folytonosság a munkamenetben, és mindig egy szép fotót látok valahol. Mivel naponta változik, nem fog beégni, és nem a feketeséget kell néznem. Na nem mintha nem szeretném azt az igazi OLED feketét!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
üzenetére
Elég volt a linkre kattintanom es meglatni a nevét, azonnal be is zártam. A szakma szegyene a faszi, egy igazi szakbarbar. A c5 szinhelyessege gyarilag a legjobbak kozott van, olyannyira hogy nem.is vállalom a kalibralast csak.referencoa muszerekkel, mással el lesz cseszve.
Másrészt video alapjan nem itelunk 2 tv kepe kozott mert semmi köze a valósághoz, főleg nem ha valami kokler veszi fel a videót.
-
törölt tag
Létezik hogy c5nek filmaker modban ennyire szarok a színei?
A srác rajkodik a saját beállításaival és egy s95f a versenytárs. -
-
Csandi
addikt
válasz
gabber01
üzenetére
Igen, nekem is így van használva az OLED monitor. Egy sima fekete semmi a hátterem, tálca akkor jön elő ha leviszem az egeret és ikonjaim meg szerintem 10 éve nincsenek, tálcára rakom a programjaim. Sokkal letisztultabb nélkülük a megjelenés, háttér meg ha nincs na bumm, úgysem azt akarom nézegetni hanem a programot/játékot.
De a Ferraris példád rossz. Vagyis nem teljes. A példádnál maradva ezt azt jelentené, hogy a városban csak 90-el mész, viszont gyakran kimész vele versenypályára ahol kihajtod teljesen. Ez is ilyen, azért ne kopjon mert “áll”, viszont filmek játékok stb. közben hozza a magas teljesítményt.
-
válasz
gabber01
üzenetére
Szerintem ennyire nem kell fullba tolni. Ennek tényleg semmi értelme.

Nálam sötét mód van, de amúgy is azt használok mindig. Eleve úgy vettem ezt a TV-t is, hogy 2-3 év után lehet kuka. Aztán legfeljebb nem. Majd kiderül. Nem arra vettem, hogy kíméljem, hanem hogy használjam.
-
válasz
kelna91
üzenetére
De itt nem (csak) a fényerő csökken, hanem mosottak lesznek a színek, csökken a kontraszt. De nekem gyanús hogy Windows probléma, majd ma vagy legkésőbb a napokban kiderül, hogy pontosan mi ez. Lehet csak bekapcsolva maradt a HDR és valami tone-mapping bénázás van a Windowsnál, ez elég gyakori. Sajnos a HDR és az SDR között nem mindig feltűnő a különbség, ha SDR a kontent, egyszerűen nagyon hasonló a fényerő, persze nyilván a gamma az más, de csak bizonyos esetekben vehető észre tudatlanul.
-
-
kelna91
senior tag
válasz
robber4
üzenetére
Hát filmezésnél ugye nem nagyon tud beégni semmi. Játéknál a statikus elemek be tudnak égni, ha sokat játszol ugyanazzal a játékkal. Ebben az esetben kapcsolj be minden "OLED care" funkciót. Pl. a képernyő eltolása tud ezen valamennyit segíteni, és az játéknál nem zavaró. Nyilván ez önmagában nem oldja meg teljesen, csak elkeni a beégést, meg kitolja a beégés idejét. Ezen kívül járasd a minimálisan jó fényerőn, viseld el, hogy a tévé magától elsötétül a statikus részeken, futtasd a pixelhelyreállítást rendszeresen, ilyenek.
Ha meg PC monitornak használod, akkor állíts be hamar megjelenő képernyővédőt, változtasd az ablakok helyét, használj eltűnő tálcát, használj sötét módot, és fogadd el, hogy előbb-utóbb valami beégésed úgyis lesz, amit viszont csak te fogsz észrevenni nagyon ritkán, bizonyos esetekben.
Ha viszont nem vigyázol, akkor egy év alatt durva beégésed lehet, ezt LTT-ék már mutatták. -
kelna91
senior tag
válasz
lezso6
üzenetére
Az LG-nek van egy ilyen rejtett képernyővédő funkciója, hogy ha sok a statikus elem, akkor drasztikusan csökkenti a fényerőt. Ha monitornak használod, akkor ezt ki kell kapcsolni, de egyes filmeknél is előjöhet, ha van egy hosszú statikus jelenet. Ezt csak a rejtett szervizmenüből lehet kikapcsolni, amit két módon lehet elérni. Vagy veszel egy spéci távirányítót, amin van "szerviz menü" gomb, vagy (inkább) felraksz egy programot, ami szoftveresen tudja triggerelni. Sorry, de a neve nem jut eszembe, keress rá.
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Képnél Filmmaker mód, minden alapon, ahogy kell, pl élesség is 0-ra véve. Amit testreszabtam az csak a 20/100 fényerő és 2.2-es gamma. Az általános beállításoknál az OLED kímélőnél a kép mozgatása és a logó fényerő változtatása már a kezdetektől ki van kapcsolva, mert előbbi zavaró, utóbbi meg ki tudja. De amúgy pont annak kéne ilyesmit csinálnia szerintem, de hát ugye nem aktív.
Nem csak visszaveszi a fényerőt, hanem torzulnak a színek, mosottabbak lesznek. Ha legközelebb csinálja, akkor fotózok valami színtesztet, bár lehet nem fog látszani semmi. De próbáltam már fényerőt, gammát állítani közben tesztből; s látszott hogy állítja ezeket a paramétereket, csak hát a színek ugyanúgy mosottak maradtak.
-
Megjöttek az első probléma az LG C4 42"-vel. Néha a PH sárgája sötétebb barnássárgára változik, meg valószínűleg más is sötétül, csak ez a fossárga a legfeltűnőbb. Tegnap produkálta először, ha valamit fullscreen-re tettem, akkor megjavult. Vagy ha SDR-HDR között váltottam egyet. Ma reggel a TV pixel tisztítással köszöntött. De utána nem sokkal megint csinálta. Ez valami OLED nyűg? Mit lehet ellene tennni? Illetve mire vigyázzak?
-
-
Tyrone89
senior tag
válasz
robber4
üzenetére
SDR módban ne legyen bekapcsolva a maximális fényerő, valamint az oled pixelek fényereje se legyen azért 100 környékén. 40-60 között jó lehet. Logo fényesség beállítása is jól jöhet, de ha már csak az oled pixelek fényerejét abban a 40-60 közötti tartományba állítod, már azzal sokat segítesz a beégés kockázatának csökkentésében. HDR-ben maradjon 100on, az úgy normális, játékoknál pedig a HUD-ot stb statikus elemeket érdemes minimalizálni vagy kikapcsolni ha nem feltétlen szükséges a játékhoz.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ez abból ered, hogy a gyári képmódok is pont ilyenek, sőt sport képmódnál még az élességet is jól feltekerték. Az eladás fokozása felülírja a helyességet sajnos. Nálam minden képmód azonos filmmaker/100 nit (HDR 1000 nit) szerint van állítva, ha valaki családból véletlenül képmódot váltana
-
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Status 4: C13130-... OMG
(vagy hellyeah
) -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
abridabri
üzenetére
Filmmaker kepmod es csókolom.

Ha az nem jon be akkor úgyis mindenki a saját tetszese alapjan állítja (ossze vissza nyomkod mindent amig nem lesz elegedett). Ha meg tokeletes szinhelyesseget akar akkor kalibraltat megfelelo szakemberrel megfelelp muszerezettseggel (nem boltban)
Egyebkent ekkora hulyeseget meg soha nem hallottam hogy soprotokhoz -50, tv adashoz 0, mozihoz +50 szinhomerseklet. Szerencsére mindet ugyanaz a szabvany szerint készítik el.A másik nagyon rosz tanács hogy sdr eseteben a maximális fenyerot csapjuk fel maximumra, ez tökéletes módja annak, hogy minél előbb beégessük az oledet.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
gabber01
üzenetére
A lényeg, akkor is egy hibás terméket vettél!
Ha neked ez belefér, hogy úgymond átvertek. Sokunknak nem fér bele, pláne több százezer forintért.#115133 Jorgi Kormi
emlékszem, anno még képek is voltak megosztva a Szervizmenüről, de nem találtam.#115134 medeked
ki van rossz szituban, aki vett egy hibás tévét? Neten vannak róla beszámolók másoktól is.
6800-at fizetek gigás netért + full-full tv, mobillal együtt 10e Ft.
Boxot amíg lehet kihagyom, kössz.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Igen es mégis rothadt, innen látszik hogy nem az uzemidő szamit.
-
alaves
addikt
válasz
roseA580
üzenetére
A videóanyagok többségénél a csúcsfény, bitráta és egyéb metaadat paraméter miatt minimális jelentősége van annak, hogy HDR10/HDR10+/HLG/DV (kivéve ha van Full Enhancement Layer). Kiragadott példa: BBC HLG-s Planet Earth.
A HDR10+-ot sem kell túlértékelni, még referencia anyagnál is ennyi a különbség a HDR10 és HDR10+ között: [link]
A streaming források többségénél pedig semmilyen különbség sem látható. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Az enyémben 1013 óra van
-
alaves
addikt
-
justin+09
lelkes újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy most G4 esetében melyik a legújabb frissítés? Mert nekem kb. 1 hete értesített, hogy van új frissítés, de ha rá megyek ‘nem található új frissites’. Ugyanez van az appoknál is, jelzi hogy van frissítés, ha rá megyek akkor meg nincs. Valakinek hasonló vagy ötlet mi lehet a gond?
23.23.05 a mostani szoftververzio -
gabber01
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De, de TV esetében ez a jellegű hiányosság lényegtelen számomra. Ha nem lenne benne egyáltalán hangszóró, az se érdekelne, úgyis külső hangfalakra kötöm.
Normális hangot egy TV-től várni badarság. Vészhelyzetre esetére jó maximum, ha tönkremenne az erősítő vagy ilyesmi.Attól még persze zavar, de nem fogok ezen pörögni, ha a TV egyébként ezen kívül jól működik. Mert az a lényeg, nem a béna beépített hangszóró.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
És még nyeremény játék is van. Remélem én nyerem meg az 5 napos délafrikai utat.

Egyébként spec nekem csak megfordult a fejemben a tcl 98 colban, de inkább 77 és a tuti oled. 2 oledem volt eddig, lekopogom de semmilyen hibája nem volt és nincs egyiknek sem. Szal marad az oled. -
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ha rámhallgatsz ott veszed ahol és amennyiért szeretnéd.
Én váltottam one ról mert 65col felett nincs tv.
Aggódtam a sok negatív kritikától amit a ph-olvastam, de ismét bebizonyosodott mint már pár alkalommal, hogy nem kell mindenkinek itt hinni, mert lehet ők épp rossz szituban vannak.
A tv adás kép és hang minősége jobb mint one ci kártyán, csatorna váltás azonnali, felvétel és egyébb hasznos infók. Az android box gyors és hibátlan igaz hdr10+ és dv-t nem támogatja ezért felejtősek a streaming appok, de erre ott a tv.
One- nál 19ezret fizettem L es tv kamu Gb-os netért és egy alap mobilfizuért ahol a net sebessége 5mbps-ra van korlátozva. Készülék szolgáltatások alapszintűek.Telekomnál fizetek 14ezret L-es tv, optikai bitanggyors gigás net, wifi. És egy nagyobb csomagú mobil előfizuért ahol bitanggyors a net és nem fogy el 5nap alatt az 5gb ugyan olyan használat mellett.
Tőlem megveheted 450ezerrel drágábban is ott az árukereső biztos van egy két hely ahol engednek pár tizest. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ennyi infót találtam régről: [link]
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Jó kérdés , ezt meg nem mondom , 2020 környékén volt szó erről itt a topikban , szerintem erről volt infó , hogy melyik számsor jelzi kompenzációk számát.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Melyik sor a kicsi és a nagy kompenzációk száma?
-
Yodamest
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De én inkább azt kérdezném, hogy a hangszóró rezonálás biztosan hibás működés? Mármint sokszor van, hogy az emberek többet várnak különböző beépített (laptop, tv) hangszóróktól, mint amire azok képesek. Lehet ennyit tud nem?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
gabber01
üzenetére
Ha veszel valamit 3-4-800e vagy még drágábban, akkor neked nem gond, ha hibás a termék??? 
#115047 medeked
tehát azért kössek 2 éves szerződést a t-kommal, hogy vegyek egy tévét, főleg TCL-t.

#115129 Yodamest
A B&O hangszórók gondolom nem suttogásra lettek beépítve. Azért kellemes "filmezős" hangerőn ne recsegjen/rezonáljon már. -
pjen
félisten
válasz
supertrezi
üzenetére
+bedugsz egy USB eszközt a felvételhez.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Igen. Sajnos az újkori mérése nincs már meg de emékszem, hogy deltaE 2 alatt volt minden. Szóval tudom mihez viszonyítani. Azóta eltelt 4-5 év.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Kiváncsiságból msot resetelni fogom a panámat a gyári beállításokra és megnézem most mit mutat

-
Jorgi Kormi
senior tag
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Itt elso sorban az a baj, hogy nativ szinteret használnak ami csak pchez jo icc profillal. A másik probelma hogy a Fehéregyensúly beállításához használt muszer nem megfelelo (felre mér), a gyarban sokkal de sokkal jobbat használnak. Nézd meg a tesztjeimet mennyire pontos az LG gyari kalibracio. Most mar annyira, hogy referencia muszer nelkul (4 milla minimum es ebbol illene 2 db....) nagyon nagy esellyel csak rontani lehet rajta.
Most mar az LG az egyik legjobban kalibralt tv gyarilag. A másik a Panasonic, ezek mostanában deltae 2 korul vagy alatta mozognak. Persze van szórás itt is, mert most a másik g5 amit kaptam tesztelesre kicsit rosszabb mint az előző volt.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Gondolom , mert hát ugye kalibráltatni kellene szinte mindegyik tévét egy bizonyos bejáratódás( főleg egy jó oledet) után , nem tudom , hogy itt a Prohardveres tesztnél mi alapján fundálták ki ezt a piros, kék , zöld színre vonatkozó beállítást . Egyébként a régi 3D -s LG tévémbe szintén az itteni teszt alapján lett belenyúlva , annál igazából megfelelő ( azt nagyon elqrni nem lehet IPS Edge LED fost)
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ha tetszik használd így, csak semmi köze a színhelyes képhez.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
lezso6
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a levegő is elegendő neki.
Az egyik nagy projektor gyártó is ezt próbálta behazudni (pára) a projektorai degradálódása során, aztán semmi köze nem vol ehhez, konkrétan az érintett szériák szinte mindegyik modellje degradálódott (basszus mennyivel találkoztam
) mindegy milyen környezetben voltak. Tojtak a problámára kb 1 évtizedig. -
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ez a panelrothadás vízszigetelési okra vezethető vissza, nem? Úgy tudom az OLED nagyon érzékeny a vízre, s ha valahol bejut, akkor tönkreteszi. A fenti tippre hőingadozásból eredő páralecsapódásra vezethető vissza, hisz látszólag a TV szélén bejut valami és elkezdi megenni a panelt.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Amit most beállítottál a ph-s írás alapján azt töröld azonnal, azzal csak elrontod a gyári jó filmmaker képmódot, teljesen használhatatlan és nagy hülyeség az a beállítás (kizárólag pc + icc profillal lehet azt megpróbálni, de ott is felesleges ha színhelyességdt szeretnél).
Tedd filmmaker képmódba és kész, SDR esetében állítsd ízlésed szerint az OLED pixelek fényerejét. Ettől többet nem tudsz tenni csak rontani tudsz rajta rendes műszerek nélkül, ezt garantálom
-
supertrezi
aktív tag
Sima DIGI-s STB, a 2009-es Pana plazmámhoz szükséges. Régen Inviteles voltam, aztán utána DIGI-s. Kértem tőlük egy olyan STB-ot jó pár éve, amihez tudok külső HDD-t csatlakoztatni a felvételekhez. Egy 500 GB-os WD-re szoktam vele fölvenni. De már úgy unom ezt a STB-os megoldást, hogy elmondani nem tudom. Legalább 10 éve semmi szoftverfrissítés. Ha belepörgetek a felvett adásba, akkor jellemzően pár másodperccel elcsúszik a kép a hangtól... Aztán kikapcsolom/bekapcsolom a lejátszást nem is tudom hányszor, mire visszaáll (néha vissza se áll). Érdekes dolgok... Remélhetőleg az új tévével megszűnnek az efféle kínjaim.
Akkor egyszerűen bedugom a kábelt a tévébe, ahogy mondod. Köszönöm a segítségedet. -
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
A kis "karbantartás" csak relé kattogás, a nagynál kiírja a képernyőre, hogy egy hosszabb "karbantartás" kezdődik majd eltűnik a felirat és csinálja magától relé kattanások mellett.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy magától megcsinálja de a led nem változik, lehet azért mert azt ki is lehet kapcsolni a menüben ha netán valaki hálószobában használja és zavarja a sötétben. -
Sasi001
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Így van, mindegyik megcsinálja, kivéve a LED szín ami nem változik. Badarság lenne ha a védelem nem menne automatikusan, elég sok gond származna belőle.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Akkor megnyugodtam. Ennél is megváltozik a készenléti LED színe vagy más jelzi az automatikus karbantartást? ( Vagy csak kattognak a relék )
-
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
A C4 is megcsinálja ugyan ezt.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
A Panán úgy volt( relé kattogás" hegyek") és a karbantartás alkalmával sárgás színben pompázott a készenléti LED ( ami ugye alapesetben piros) és nagy karbantartás alkalmával kiírta , hogy jön , ami egy kb. 40 perces móka volt. Ezért is szerettem , mert magától tartotta karban magát az én drágaságos tyelevízorom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ok.

(vagy hellyeah
Boxot amíg lehet kihagyom, kössz.
Ha veszel valamit 3-4-800e vagy még drágábban, akkor neked nem gond, ha hibás a termék???
) mindegy milyen környezetben voltak. Tojtak a problámára kb 1 évtizedig.