Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igaz nem volt nekem előtte másik oled monitorom, de egy gigabyte MO27Q28G volt nálam. Az is 4th tandem oled, gyakorlatilag ugyanaz a panel mint asuson. Csodát ne várj text clarityben.
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell P2422H 24 col Full HD IPS LED használt monitor 2év garancia,ingyen garanciafutár MONITORCENTER
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan LG UltraGear 32GX850A-B 3 év garival eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza.
Skynet258