Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igaz nem volt nekem előtte másik oled monitorom, de egy gigabyte MO27Q28G volt nálam. Az is 4th tandem oled, gyakorlatilag ugyanaz a panel mint asuson. Csodát ne várj text clarityben.
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- Eladò: Dell Alienware AW2724DM monitor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza.
Skynet258