Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
xertekus
újonc
Sziasztok!
Hosszas keresés után végül az LS27DG602SUXEN mellett döntöttem. Már néhány napja nálam van, és egész jól működik, néhány problémát leszámítva. Az utóbbi napokban azonban észrevettem, hogy amikor Safe Mode-ba próbálok belépni, a monitor eldobja a jelet, így csak újraindítás után tudom újra használni a gépet. DP kábelt használok, amit a Samsung adott.
Sajnos volt már olyan is, hogy a gépet 30 percre ott hagytam, a monitor ekkor alvó módba ment, és utána sem érzékelte a jelet.
Van valakinek tippje, vagy esetleg fix erre a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG curved Monitor 38 coll
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258