Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- VR topik
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Én az előző monitorról egy régi bankkártyával szedtem le, én is utólagos kétoldalút használtam (de valami olyat amit 10cm/3kg teherbírású, az volt itthon
). Megküzdöttem vele én is, de a bankkártyával megtoltam a ragacsot és szépen elvált, asszem kétszer költöztem már át vele, már rutinból ment.
Ezzel együtt az új monitorra valami egész kis csíkban tervezem rárakni a kétoldalút, tartanak mint az állat, felesleges telibe rakni a fémlapokat, nincs rajtuk akkora súly.
A vékony OLED-nél már nem szívesen vetném be a bankkártyát, vagy legalábbis minimális erővel használnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Megküzdöttem vele én is, de a bankkártyával megtoltam a ragacsot és szépen elvált, asszem kétszer költöztem már át vele, már rutinból ment.
A vékony OLED-nél már nem szívesen vetném be a bankkártyát, vagy legalábbis minimális erővel használnám...
Skynet258