Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
ja tudom mire jó az azonalli cseregaranciájuk csak hát ugye a dell-nél ez alapból is benne van a garanciacsomagban minek fizessek érte akkor ugye plusz 40k-t.
Már ha lehetne a dell-hez vinni, de ezekszerint nem lehet.
Pont az alza garanciáját szerettem volna kikerülni mert most is bent van náluk lassan 1 hónapja a samsung monitorom ést semmi infót nem tudok mi van vele, senki nem tud semmit mondani, a gépemet meg nem tudom használni...Így még átgondolom megtartom-e a dell-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már ha lehetne a dell-hez vinni, de ezekszerint nem lehet.
Pont az alza garanciáját szerettem volna kikerülni mert most is bent van náluk lassan 1 hónapja a samsung monitorom ést semmi infót nem tudok mi van vele, senki nem tud semmit mondani, a gépemet meg nem tudom használni...
Skynet258