Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Urak, tegnap megjött a ThiEye T5 Edge a TomTop-tól.
Van itt valaki akinek van, és már használja ?
Lenne 1-2 kérdésem privátban.
Előre is köszi -
Teasüti
nagyúr
válasz
norberto9 #2494 üzenetére
Amit linkeltem összehasonlító videót, abban ezt a képminőséget amiről beszélsz, nem látom sehol. Pedig sok helyen megállítottam a videót, h megfigyeljem a részleteket és a dinamikát. Még fénykép módban is jobbnak találom az Akaso felvételeit.
Képminőségben én mondjuk egyiktől sem vagyok hasra esve a YI 4k+ szintje alatt.
-
Teasüti
nagyúr
Van benne loop recording, igen. És üzemel töltés közben is.
Amazon.co.uk.
Youtube-on van egy rakás összehasonlító videó. Érdemes azokból mazsolázni.
Minőségre szerintem veri az SJCAM-et (SJ8 elég szar hangot produkál és gyenge a dinamika tartománya, a képstabija viszont nem rossz), Elephone-t, ThiEYE-t (szörnyű szar munkát végez ebben a képstabi) és mindent mást is ami olcsóbb ennél.Ami nekem szempont volt az a kép minősége, hang minősége és a kép stabi hatékonysága.
Úgy találtam a következő lépcsőfok a Gopro Hero (2018) és a YI 4k+. Utóbbi viszont nem kéne, mert nincs kép stabi minden felbontáson. Előbbi meg nem tud 4K-t és még készlethiányos is jelenleg (viszont dinamika tartományban jobb minden kínainál és jó a hangja, meg jó a szoftver).Alapból Akaso EK7000 felé nézelődtem, illetve utána az Apemen A80 felé (ez a best buy véleményem szerint, ha nagyon olcsóra akarja vki kihozni). De ezek interpolált 4K-t tudnak csak, ha vkinek szempont. Én inkább feljebb léptem a V50 Pro-ra, aminél már állítható a látószög és így talán nem lesz akkora halszem sem, amikor nem kell a széles látószög.
-
Teasüti
nagyúr
Na bakker csak most találtam rá erre a topikra!!
Szvsz át kéne nevezni "akciókamerákra", nem volna az jobb? Most hallom először a sportkamera kifejezést.Napok óta bújom a youtube-ot és végül megrendeltem egy Akaso V50 Pro-t és hozzá egy Zhiyun Rider M gimbalt. Jelenleg ezek tűnnek a legjobb ár/érték arányú kütyüknek a belépőszinten.
Viszont ha már itt vagyok akkor annyit kérdeznék, hogy Windows-on ki mit használ szerkesztésre?
Köszi! -
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, melyik akciókamera lenne a legjobb számomra (SJCAM SJ7 Star / ThiEye T5 Edge), és végül most úgy döntöttem a ThiEye lesz a befutó, kb. fele áron beszerezhető ami nem kis előny.
TomTop-tól szeretném megrendelni, mennyire megbízható az oldal?
Továbbá ezt az akksi, és töltő szettet szeretném hozzá. Valaki rendelte már?
Leírásban csak T5, és T5e kompatibilitás van, de lentebb írják hogy T5 Edge-hez is jó.Most mi az igazság?
Köszi,
Bálint -
petertoth10
tag
Sziasztok!
Thieye T5 Edge kamerához kompatibilis selfie botot 2-3 ezer forint környékén tudok valahol beszerezni? Vízállót esetleg?
-
bl4ze
veterán
válasz
norberto9 #2480 üzenetére
Hello,
Kiválasztod a VÁM mentes szállítást, Amszerdamban vámolják, onnan a DPD hozza unión belülről :
FREE SHIPPING to HungaryviaDuty Free Shipping
Thieye T7 nincsen, E7 létezik - tudtommal butább, mint a T5. TomTop nem is árulja.
https://www.reddit.com/r/chinaphones/comments/7q4og0/thieye_e7_4k_stabilized_action_camera_review/
-
nepotizz
csendes tag
Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok: Egy kis segítséget szeretnék kérni.Kaptam noname sport kamerát, HD 1080p felirat van rajta, de bármire állítom a video felbontását csak 640x480-at készít, pedig még a 4K-t is felajánlja. 😞 Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is nagyon köszi! Üdv Gergő
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Kb 30-35 ezerig melyik a legjobb akciókamera? Lamax 7.1 vagy SJcam 4000 wifi? Ma kellene megvennem, autóskamerának is lenne használva.
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok!
Akciókamerát szeretnék, most nincs időm külföldről rendelni, szóval csak itthoni beszerzés érdekelne, használt is rendben lehet.75e Ft-ig bezárólag, eddig ezeket nézegettem:
-Xiaomi Yi 4k
-Yi 4k+
-Gopro 5 session
-Gopro 5 black (használtan)
-Sony X3000-A xiaomi Yi 4k sorozatnál, vízálló tokban lehet módot váltani? (fényképezésről videóra és fordítva)
Sony AS-20-am van, de mivel csak 5m-es tok van hozzá, ezért nem vennék rá tokot, hanem feljebb lépnék.
Üzemidőben, kezelhetőségben nekem tökéletesen megfelelt, SJ4000-ről váltottam, az megbízhatatlan volt, állandóan frissítgetni kellett, remélem azóta javultak a kínai cuccok is.Amit szeretnék: Szebb színek, élesség, talán már 4k, és víz alatt jó(bb) felvételek.
Kínai cucc is jöhet, csak megbízható legyen, ne kelljen hetente szoftverezni, kiveszem a dobozból, és menjen. -
norberto9
aktív tag
Xiaomi Yi 4K+
-
dave182
senior tag
Hello, akciókamerát szeretnék, első körben az SJcam sj8pro-t néztem ki. Ebben a kategóriában még mi játszhat?
-
bl4ze
veterán
Urak, úton van hozzám egy ThiEYE T5 Edge 4K a TomTop-tól.
Kéne hozzá gondolom U3 4K memkárty32 vagy 64GB. Hol a legjobb az ára, mit ajánlotok hozzá?
Őt ismerem, megbízható eladó az ebay-en ezer éve : [link]
Ez jó ajánlat, vagy van jobb áron ajánlott U3 4K kártya ? Előre is köszönöm.
-
matyifej
tag
Sziasztok! Olvasgattam, neztem videokat teszteket. Gopro hero 4 black volt megcelozva hasznaltan, de ahogy nezem ez a Xiaomi Yi 4k szimpibb lett. Ujonnan ugyanott van arban, mint a gopro hasznaltan. Mostmar inkabb a Yi fele huz a szivem. Arukereson talaltam a legolcsobban 60k-ert. Van valami eldugott webshop esetleg meg jobb ajanlattal? 😃 (Ha van itt Yi 4k tulaj megerosithet a valasztasban)
-
Chrys_
addikt
A 4K az EIS-hez kell
Én is inkább 1080p-t preferálom EIS-szel, mint 4K-t anélkül.
-
norberto9
aktív tag
válasz
gyikhuszar #2465 üzenetére
Pedig van értelme,de ez szubjektív dolog!!!Nekem van 4k-s tévém és visszanézve rajta sokkal jobb minőségűek a videók 4k-ban mint Full HD-ban!
-
Sjkolrd
aktív tag
Koszi szepen az infot!
4k annyira nem fontos inkabb 1080p - ben hasznalnam. Leginkabb vizalatti felvetelekhez, kerekparozashoz, meg autoba hasznalnam. A felvett video-t stereoban veszi fel? Gondolom tokba tompitott a hangja, mint a legtobbnek. Az EIS mennyire mukodik jol? Nem torzitja nagyon el a kepminoseget? Illetve a slow motion felveteleknel milyen a kepminoseg? Szaggat vagy folytonos a felvetel? -
gyikhuszar
tag
Csak én nem látom értelmét ennek a 4k őrületnek? Főleg egy ilyen csepp kamerával... na mindegy.
Engem sokkal jobban érdekelne, hogy 1080p-ben mennyire hatékony a stabija. Montizáshoz nézegetem mellkaspánttal, gimbal kizárva.
Illetve a 120 fps 1080p-ben valós vagy szoftveresen duplikált? -
sifu91
aktív tag
válasz
Sjkolrd #2463 üzenetére
Szia igen meg, nos a hang az burkolat nélkül nagyon jó, a színvilág az élesség az pazar, mind tokkal mint nélküle.
Akksija elég jó kb másfél óra. Sok tartozék van hozzá.Negatívum kissé melegszik, és 4k 30fps-nél nem tudja a stabilizálást....Ez a legfájóbb, remeg nagyon.
Thieye T5 Edge az támogatja.
Na mindegy a képe az nagyon szép, és ha veszel hozzá egy gimballt, akkor perfect! -
Ery
tag
Sziasztok,
mivel a gopro topic teljesen halott, megpróbálkozom itt is hátha valaki már más kamera esetében járt már így.
megjött a kamerám (hero 6), segítséget szeretnék kérni abban, hogy csináltam néhány próbafelvételt: 1080p 60fps, 1080p 240fps, 2.7k 60fps, 4k 60 fps. Első körben a számítógép és a TV (1080p képes LG) is csak a 1080p 60 fps-t játszotta le. VLC-t frissítettem utána már a gép játszotta a 2.7k-t is, viszont a 4k-t és a 240 fps-t továbbra sem preferálja. Találtam fórumbejegyzéseket, hogy sokan a HEVC-ről konvertálnak át H.264-be. Van aki mindig 2.7k 60fps-ben rögzít viszont 1080p 60fps-be exportálja ki (? nagyon jó lesz a minőség a bitsűrűség miatt talán?) stb.
Ha ezek megoldások, akkor tudnátok segíteni benne, hogy ezeket a műveleteket milyen programmal és pontosan milyen beállításokkal kell végezni minőségromlás nélkül?
Ti, hogyan kezelitek az elkészített videókat? Mit csináltok a miután átmásoltátok a fájlokat a számítógépre? Tényleg érdemes 2.7k-ban rögzíteni és 1080p-be konvertálni? Később szeretném a TV-n is visszanézni a felvételeket, amik különböző felvételi módokban készültek.köszi előre is!
-
sting2
addikt
válasz
matthew95(2) #2456 üzenetére
Szerintem nem.
A Giro ezekben csapnivaló szinte, és az egy elég jó dolog tud lenni ha jól dolgozik... -
(jan)
őstag
Urak! Eken h9 kamerat honnan erdemes rendelni?
-
norberto9
aktív tag
Szia!A Thieye T5e Ambarella A12 processzorral és Sony IMX117 lencsével rendelkezik.Ellenben a Thieye E7-ben ICatch V50 processzor és Panasonic 34112 lencse van.A Thieye T5e-ben 1080p 60fps-ig működik a képstabilizátor,a Thieye E7-ben 4K-nál is működik a képstabilizátor.Nekem Thieye T5e kamerám van,és nekem sokkal jobbnak tűnik a T5e képminősége(szeritem gyönyörű),de ez természetesen e szubjektív vélemény.
-
Gaboman
nagyúr
-
matthew95(2)
senior tag
Sziasztok!
10000 Ft környékén létezik valamilyen értelmes alternatíva? Nyaraláshoz lenne véve, napközbeni, továbbá víz alatti használatra. Tudom, hogy szűkös a keret, de többet nem szeretnék rákölteni, mert évközben meg valószínűleg csak a fiókban lesz. Előre is köszönöm a segítséget!
-
dvgd
csendes tag
Sziasztok,
Thieye E7 kameráról van esetleg tapasztalat?
Snorkel-hez használnám, az Underwater beállítás tetszene, ha azzal nem kell piros szűrő víz alatt. Ha valaki próbálta, érdekelne a tapasztalat.
Illetve hogy a T5e-hez képest mik a különbségek, nem nagyon jöttem rá.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Akciókamerát szeretnék vásárolni. Mivel neki álltam fényképezni, ezért olyan kellene, ami szép képeket tud csinálni. GoPro-t nem akarok, mert szerintem ott csak a márkát fizetem meg,. ( Lehet tévedek, de ez a belátásom ) . Olyan 30-60.000 Ft körül akarok venni kamerát. Milyent ajánlotok?
-
Dyde
aktív tag
Srácok még ma nagyon kellene egy kis segítség. Akinek van Thieye t5e kamerája. Videó minöség nálam nem a legszebb, gyári állapot. Tudnátok segíteni hogy honnan illetve melyik firmwire-t kellene letöltenem illetve frissítenem? Illetve milyen beállitásokat ajánlotok hozzá. Full hdban tervezem használni. Köszi elöre is.
-
Maggressor
csendes tag
Vettem egy Olympus TG Trackert. Maximálisan elégedett vagyok vele.Nem kell rá vízálló tok, és van neki jó hangja nemúgy mint az utólag tokbarakott gopronak... A minősége is teljesen kielégít.
http://tesztvilag.hu/2016/05/24/olympus-tg-tracker/
https://pixinfo.com/cikkek/roviden-olympus-tg-tracker/2/
Legyen szép napotok!
-
taky023
tag
Sziasztok! Tegnap én is megrendeltem a Thieye T5e-t a GearBestről.
Azt szeretném kérdezni, hogy kiegészítőket ti honnan rendeltetek?
Akksit például. Mert ami a GearBesten 22$, az az Aliexpressen például 9€. Nyilván nagyon nem mindegy az ár, kérdés a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Fujifilm GFX 50S, GF 35-70mm
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest