Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
En hasznaltam mar, azert ajanlottam. Nem szarad bele a festek, nem csopogott , ha jobb minosegut veszel, nem lesz tele minden szorrel. Nekem bevallt, fuggoleges korlat elembol volt kb 100 darab raadasul kezeletlen fenyofabol es meg ott is teljesen jo volt. Max hasznalat elott ki kell porszivozni vagy sima vizzel kimosni es megszaritani.
[link]Ezt anno en epitettem, es ketszer at is festettem. Ecsettel, meg hengerrel is meg lehetett volna csinalni kb haromszor annyi ido alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest