- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Hobby elektronika
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem ez is segített kideríteni , hogy éjszaka Somogyi jelenség van , vagy az esti inzulin adag volt sok. Nekem is az volt a problémám, hogy utáltam rendszeresen szúrni az ujjamat, plusz ugye olyan specifikus típusú diabéteszem van ( type 3, mody1) ami nagyon kevés embernek.
Így derült ki pl. az is hogy a teljes kiőrlésű cuccok amiket annyira reklámoznak a 160 g-os diétában, azok nekem tizen hármas cukrot csináltak a megadott Ch mennyiség esetén. Na most a magas vércukor érték az tönkreteszi az érfalat, ha ez hosszan tart akkor microvaszkuláris szinten érelhalás lehet . Szóval még normál, ujj egyes vércukor méréss ez nem igazán derült volna ki, a szenzor grafikonjan nagyon szépen látszott mi történik. A telefonnal bluetoothos kapcsolatban van, ezen keresztül küldi át az adatot. Elvileg az elem tovább is bírná mint két hét, de szoftveresen be van állítva most meg nem mondom hogy a szenzoron, vagy az alkalmazásban , de két hét a megbízható működés , emiatt addig működik csak. Hba1c-t elég jól becsüli ( nekem ugyanaz jött ki rá mint vérvétellel ), áldom a nevét, aki ezt kitalálta . Pumpa se kell hozzá.
Amúgy nekem azóta már nem kell inzulin, mert semaglutide és egy őskövület sulphonylurea hatóanyagú gyógyszer rendben tartja a cukrom , de előbb utóbb megint inzulin kell , ugyanis a genmutaciom nyírja ki a gasnyalmirigyem béta sejtjeit .
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest