Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz parandroid #86840 üzenetére

Azért ha választani kéne, hogy 1-2 óránként tűt szúrjak az ujjaim idegvégződéseibe, hogy kiderüljön az ingadozás időbelisége, illetve azok oka, esetleg napokra befeküdjek egy szuperbaktériumokkal dúsított kórházi környezetbe hogy más szurkáljon folyamatosan, vagy inkább egyszer belőjek egy ilyen cuccot ami ugyan kis késéssel, de 0-24 képes a folyamatos monitorozásra, grafikont rajzol, elmenti az adatot, stb, akkor inkább utóbbira szavaznék. Mondjuk én utálom a tűt, és nem szeretem a fájdalmat.
    És mi van, ha megszúrom magam reggel 8-kor, meg megmérem 10-kor, és mérek 6,7-et, meg 5,9-et, de pl 8:40-kor 12,2-t mérnék (de nem mérek), és 9:20-kor meg 9,8-at? Az eredmény a 2 szúrásból az, hogy igazából nagyjából Ok, csak közben van egy furcsa mondjuk rosszullét, amit a szonda viszont folyamatosan rögzítene. Értem hogy nem tökéletes, de a szúrós mérés pontos, de időtengelyen bináris mintavételi értékeit azért jelentősen pontosítja. Nem azt kell mérnie, hogy épp 5,9 vagy 6,2, hanem azt, hogy valamikor valamiért felmegy 10 fölé drasztikusan, aztán meg lemegy. (Vagy épp fordítva)

Szerintem. De én csak próbálok logikázni.

Új hozzászólás Aktív témák