Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
én ma egész tünetmentes voltam

emlékeztek Twollah-ra?
most már jobban megértitek?ma szinte alig fájt a torkom, remélem, most már elmúlik...
amúgy miért van magas vérnyomásod?
nincs túlsúlyod, nem eszel cukrot, se zsírt, mozogsz sokat...@Concret_HP: nekem egyszer volt olyan úgy 8 éve, elég szar volt. A sok stressz hozta elő (akkoriban majdnem minden nap éjfélig dolgoztam). Aztán elmúlt.
@Tobey: A vizitdíjas népszavazás után 15 évvel itt tartunk. Akkor 300 Ft-ról szavaztak a magyarok. 13 éve az a párt kormányoz, aki anno azt a népszavazást kezdeményezte, és most ott tartunk, hogy ha azt akarod, hogy időben rád nézzen egy orvos, az ott kezdődik, hogy 30 ezer, ami pont a százszorosa a 300 Ft-os vizitdíjnak. De láthatólag közel 3 millió ember szerint ez teljesen rendben van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest