- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Értem. Szerinted a világ csak autópályából áll? Szép dolog az átlag, de azért itt nálunk nem tükörsima pályák vannak. Az M5 csoda ha nincs valahol felbontva. M3 reggel-este be van állva, M7 nyáron áll be, M1 ugyanez. Tavaly volt hogy Pest-Szeged 2,5 óra volt mert Kecskemétnél egy sávon lehetett haladni, mert épp a bozótot írtották.
Nekem baromira nem mindegy, hogy pl egy Budapest-Kölcse 3 óra 15 vagy 3 óra 45 perc. (De mondhattam volna Pécset, Sátoraljaújhelyet, Keszthelyet, Őriszentpétert, stb.) Reggel megyek az ügyfélhez, este pedig jövök haza. Hidd el az a 2 x fél óra nekem sokat számít, amit az autópályán mások zavarása nélkül kicsit jobban nyomott gázpedállal hozni tudok. (Reggel nem kell korán kelnem, kapkodnom, este pedig előbb lerakhatom az autót és pihenhetek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest