Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
Patchway sima, en Cribbsen laktam elsonek, aztan Lawrence weston - az azert mar finomabb teszta
Embere valogatja, Filtonnal sincs az egvilagon semmi baj ha kicsit is mas vagy mint a normal egyepesedett agyu magyar/csolatasu vilagpolgar. Minden keruletben vannak mindenhonnan szarmazo emberkek, en St. Pauls-ba jartam sorozni a jamaikaiakkal anno, tehat engem kb semmi nem zavar. Persze mondom emberfuggo, de Filton szvsz pont nem lehet para semmilyen szempontbol. Persze nem egy Clifton
albit sztem csak agencyn keresztul erdemes. Penesz szinte mindenhol lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- EAFC 26
- A karakterekre fókuszál a Marathon legújabb videója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánik a memóriapiacon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Rendszergazda topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Projektor topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Embere valogatja, Filtonnal sincs az egvilagon semmi baj ha kicsit is mas vagy mint a normal egyepesedett agyu magyar/csolatasu vilagpolgar. Minden keruletben vannak mindenhonnan szarmazo emberkek, en St. Pauls-ba jartam sorozni a jamaikaiakkal anno, tehat engem kb semmi nem zavar. Persze mondom emberfuggo, de Filton szvsz pont nem lehet para semmilyen szempontbol. Persze nem egy Clifton