Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp
    addikt

60 nm lakás két gyereknek kicsi? ne toljuk már ezt az eltartott kisujjas marhaságot. vagy te németországról beszélsz?
    itthon sokszor nem a zsemle kicsi, hanem az emberek pofája nagy.
    volt itt pár év "mesterséges jólét", aztán elszaladt mindenkivel a ló, az a baj.
    az igények is inflálódtak. csak nem tudom, minek a gyerek mellé a hely, amikor minden mai fiatal csak a gép előtt ül. ahhoz meg nem kell a négyzetméter.
    persze, értem én, a nagyobb mindig jobb. meg miért ne lehetne jobb a gyerekeinknek mint nekünk volt (53 nm lakásban, egy 12 nm szobában nőttem fel a nálam 6 évvel idősebb nővéremmel, szóval tudom miről beszélek)
    csak zavar, hogy olyan dolgokat tartanak sokan alapvetésnek, aminek a felére sincs meg jelenleg a valós fedezet.
    több megtakarításunk van mint amit a szüleim egész életükben kerestek összesen, mégis 74 négyzetméteres "viskóban" élünk, a két gyerek 16 nm szobán osztozik. és jól elvannak.
    külön hálószobánk nincs, a nappailban alszunk egy szekrényágyban. de nyugodtan alszunk benne. és december óta lakáshitelünk sincs.

ahogy előttem is írták , ha fix HO van, akkor a 60m2 gyerekekkel hamar elfogy, eléggé kell a +1 félszoba legalább. itt is 60m2 van pont, amiből 2x10-11 a 2 szoba, egyik a háló, másik az iroda (ennek elég lenne kb. a fele végszükség esetén), 1 gyerekkel lenne élhető max, ha nem akarok zombi módba kapcsolni. persze mindent meg lehet oldani meg stb. itt is van jó nagy terasz, tavasztól őszig lehet kint nyomni, ha épp nincs eső, szélvihar vagy kánikula, de azért ez részmegoldás.

Új hozzászólás Aktív témák