Hirdetés
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hétfőn nyitnak a sulik a téli szünet után. Semmi óvintézkedés nincs, csak maszkviselés, de nincs osztálybontás sem az eddigi infók szerint (ugye a holnapi napról van szó). Lesznek itt olyan fertőzésszámok…
Nálunk a cégnél elkezdtek ffp2 maszkokat osztani, hetente 2 db felvehető, úgyhogy én az elmúlt pár napban azt hordtam, ráadásul szigorúbban odafigyelve, mint eddig. Bár amikor a szünetben bezsúfolódik a teljes stáb az étterembe, ahol úgysincs senkin maszk, akkor kb mindegy is.
Mindketten 3x vagyunk amúgy oltva (+ én át is estem rajta tavaly ilyenkor), lányom most kapna egy másik oltást a héten, akkor egyeztetünk neki is időpontot harmadik covidra, de az ő második oltása sincs még 6 hónapos. Nem járunk munkán kívül sehova, csak hetente egyszer bevásárolni (na jó, én most voltam fodrásznál, de ott is ffp2 maszk van, meg fertőtlenítés), senkivel nem találkozunk, ha igen, akkor is méterekről beszélgetünk. Emellett egészségesek vagyunk, fittek, és viszonylag fiatalok. Szóval szerencsére nagy kockázat nincs, mi kb minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elkerüljük, illetve nem valószínű, hogy egyszerű influenzás tüneteknél többet hozna ki belőlünk.
De hogy mi lesz itt össztársadalmi szinten, abba bele se merek gondolni. Ha csak negyedannyi krónikus beteg, idős, vagy túlsúlyos fertőzöttet visz el, mint az eddigi hullámok, ezekkel a fertőzési számokkal így is aratás lesz, attól félek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tea
- Távcső topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest