Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hétfőn nyitnak a sulik a téli szünet után. Semmi óvintézkedés nincs, csak maszkviselés, de nincs osztálybontás sem az eddigi infók szerint (ugye a holnapi napról van szó). Lesznek itt olyan fertőzésszámok…
Nálunk a cégnél elkezdtek ffp2 maszkokat osztani, hetente 2 db felvehető, úgyhogy én az elmúlt pár napban azt hordtam, ráadásul szigorúbban odafigyelve, mint eddig. Bár amikor a szünetben bezsúfolódik a teljes stáb az étterembe, ahol úgysincs senkin maszk, akkor kb mindegy is.
Mindketten 3x vagyunk amúgy oltva (+ én át is estem rajta tavaly ilyenkor), lányom most kapna egy másik oltást a héten, akkor egyeztetünk neki is időpontot harmadik covidra, de az ő második oltása sincs még 6 hónapos. Nem járunk munkán kívül sehova, csak hetente egyszer bevásárolni (na jó, én most voltam fodrásznál, de ott is ffp2 maszk van, meg fertőtlenítés), senkivel nem találkozunk, ha igen, akkor is méterekről beszélgetünk. Emellett egészségesek vagyunk, fittek, és viszonylag fiatalok. Szóval szerencsére nagy kockázat nincs, mi kb minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elkerüljük, illetve nem valószínű, hogy egyszerű influenzás tüneteknél többet hozna ki belőlünk.
De hogy mi lesz itt össztársadalmi szinten, abba bele se merek gondolni. Ha csak negyedannyi krónikus beteg, idős, vagy túlsúlyos fertőzöttet visz el, mint az eddigi hullámok, ezekkel a fertőzési számokkal így is aratás lesz, attól félek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Le Mans Ultimate
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest