- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Ma este átadom magamnak a város hőse érdemérmet

Úgy fél órája hallottam, hogy van némi hangoskodás az utcán, meg fel alá repesztenek valami kismotorral a legények. Úgy 5 perce tartott a dzsembori, amikor már kinéztem. Pont akkor vette csúszóra a szembeszomszéd kocsijának elejét az ízi rájderes legény. Észlelték ők is a bajt, "húzzunk gyorsan" felkiáltással távoztak.
Felkaptam valami vállalhatót, riasztottam a szomszédot és 2 perc múlva utánuk mentünk kocsival.
Egy utcával arrébb még tartott a bukósisak nélküli menetpróba.
Gyenge vagyok mint a harmat, de nagy, úgyhogy hamar megvolt a beismerő vallomás, az igazolványok fotózása és a telefonszám csere.Aztán apjuk helyett apjuk voltam a 3 kb. 20 éves legénynek és tartottam egy szentbeszédet, hogy miért nem kéne ezt csinálni

Két tenyérnyi horzsolás az egész, de na. A kocsi szinte új. Meg hát szerintem jobban alszik így a szomszéd. Mégis csak szar érzés lett volna reggel úgy találni a kocsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Eredeti játékok OFF topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Dell WD19 USB-C dokkoló 130W adapterrel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest