Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
rushty
üzenetére
Vettem egy kis erositot egy nagy lancnal, 500 dollar. 45 napig vissza lehet vinni barmit teljes penzvisszafizetesi garanci van majdnem minden termekre. Hasznaltam talan haromszor, annyira nem jott be, 4 het mulva visszavittem.Leteszem a pultra, es eszrevettem ,hogy az erosito elolapjan a (mu) bor bortiast valahogy lehorzsoltam, ket helyen ki is szakadt.
Mondom vissza akartam hozni es valami mast valasztani, de most vettem eszre hogy osszebarmoltam valahogy...Elado ranez, hja ez semmiseg, visszaveszuk teljes aron. Mondom ne ba, ezt mar nem adjatok el ujkent. De nem kell aggodni, majd kirakjuk demo darabnak aztan ugyis leertekeljuk a vegen valaki olcson majd elviszi aztan orul neki igy is.
Vettem egy masikat, par het mulva visszemegyek nezelodni, kerdik hogy segithetnek-e? Lenne egy hangszer ami erdekelne 1000 dollar es nincs sehol demo darab belole, megrendelni nem merem magamnak, de ez van.
Mindjart hivja a managert, az meg tipuszam, es megrendeltek sajat maguknak, ha megjon megnezem ha meg erdekel, es ha nem akkor sincs semmi gond.

Tegnap hivtak, hogy elnezest az egy hetes kesesert, de megjott a cucc, ha meg erdekel es arra jarok jojjek be megnezni.Ami legjobb az egesz boltban, hogy nem basztatnak semmivel. kb 1000 dollar alatt ki van pakolva minden lehet probalgatni, az felett meg szolsz az eladonak , hogy ezt a par dolgot kiprobalnam es beken hagynak, akar orakra is. Nem jon oda senki nem baszogat, nem acsorog mellettem, hogy lopok-e vagy a banat tudja.
Es nem erzi ugy, hogy o lenne a felelos az egesz boltert, o csak konkretan a vevoert van ott, es akkor is csak akkor ha a vevonek igenye van ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Robotporszívók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest