Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát köszönöm a hasznos válaszokat
Sokkal okosabb nem lettem.
igen, majd egyszer lecserélem az ivy bridge-t, de úgy őszintén, nekem tök jó. Ez egy netezős, zenehallgatós gép, amin néha dolgozom (excel, word), néha photoshop... soha meg se reccent még, a proci általában 2%-os kihasználtsággal megy és 35 fokos, és az egész pc eszik vagy 30 wattot (tudom, ezt még NEduddkitól tanultam).
Mindegy, ha meghal az alaplap, akkor majd lecserélem....
Egy új rendszert azért majd rárakok, most vagy egy 6 éves 7-es windows van rajta...
de két napja tápot cseréltem a PC-ben, és ott a földön fekve, kábeleket origámizva arra jöttem rá, hogy én már lehet öreg vagyok ehhez a számítógép-összerakási hobbihoz
@Vénember: Mikrobinak már végtelen számú kreditje van nálam
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokkal okosabb nem lettem.