Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Ez lenne a teljesen normális. De ez vadkeleten szerintem nem életképes.
#80082 bitpork: Ha utánaolvasol, vagy az általad linkelt cikket végignézed, akkor az (is) áll benne hogy mentőtiszt, vagy kiterjesztett hatáskörű ápoló töltheti be ezt a munkakört. Ami, ahogy tudom annyiban módosult hogy tisztek ahogy eddig csak SBO és ITO, viszont apn-ek bárhová mehetnek, ergo ők mennének háziorvos helyett, azaz BSC után MSC, szóval 6 év legalább (de mint írtam sokszor megelőzi egy 3 éves felsőfokú OKJ). Tehát ez nagyon leszűkíti a jelentkezők számát. Mivel ahogy írtad, német nyelvterületen, nah... oda nem kell ez a képesítés, sőt nem tudják hová akkreditálni. Tehát aki ezt tanulta, az itthon fog elhelyezkedni. De mélyebben belemegyek. Egy barátom felsőfokú OKJ vizsgáját az osztrákok diplomaként fogadták el, mert náluk nincs ennyire szétcincálva az e.ü. képzés, míg kis hazánkban ezer féle diploma szerezhető ezen a területen is. Hogy minek? Mert a hallgatók fele azt sem tudja lesz-e vele munkája, vagy sem.
A hsz.-ed többi része pedig általánosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest