Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
jó, ikszedszerre rájöttem. De a legszebb az, hogy egyszer már elfogadtam, aztán újra el kellett.
annyi ilyen csík van alul minden weboldalon, hogy én ezekkel, ha lehet, akkor nem nagyon foglalkozom.Amúgy képzeljétek el, hogy ez így működik, micsoda informatikai mestermunka lehetett!
Mindeközben a NAV-nál minden számlát meg fognak kapni mostantól.
Tehát ha bemész boltba, és veszel egy 2 méteres tévét, akkor a NAV azt is fogja tudni, hogy Te vetted....
[link]
"egy -egy évben akár félmilliárd száma is befuthat" - na, ezt milyen jól fogják kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest