Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Igazabol egy szavam nem lehett volna, mert semmifele erzekem sincs berendezni semmit. Ha rajtam mulott volna akkor maradtak a regi gepek amik jottek a hazzal amig birjak. Aztan, ha egy beszart akkor 2 het google es review olvasas utan megvettem volna a kategoria legmegbizhatobb gepet ujabb egy het google utan, hogy hol a legolcsobb.
Felesegnek nagyon jo erzeke van a lakasbol otthon teremtesnek valami amihez nincs tehetsegem, kedvem, turelmem.
Gep meg mindig nincs, nem tudom hany oran keresztul turtam a netet lehetseges utod utan aztan ket latogatas a boltba bebizonyitotta, hogy elobe kell latni, mert a foto nem
adja vissza a konkret szinet a rozsdamentes burkolatnak. Bosh valamelyik tipusa nagyon hasonlo es nincs rajta markajelzes, viszont $800 dollar... Az elozetes kalkulaciom csak anyagarra, kicserelni a felaztatott padlot anyagtol fuggoen $2000 es felette.A suto ontisztito funkciojat egyszer hasznaltam, az hogy felemeli a homersekletet maximum fele es orakon keresztul egeti a zsirt meg mocskot magarol olyan buzt arasztva a hazba, hogy el akarsz menekulni nekem nem jott be. Raadasul ami suto volt, az az inditas utan lezarta a sutoajtot meg a kezelopanelt, es nem lehetett leallitani, csak a kismegszakitoval.
Azota, egy evben egyszer lefujom , varok vele egy fel orat, es szivaccsal lehuzom a nagyreszet, aztan papirkendovel a tobbit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest