Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Analóg fényképezés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Szia értem, persze voltak akkor is hidegek, inkább az a gond, hogy felfordult az egész nem?
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.
Szerintetek ez simkártyás router? Csak mert cserélhető antennás, és megfizethető az ára.
későbbre tervezek egy mobilnet használatot, ami hordozható lehetne, Ha ennek le vehető az antennája, akkor egy kültéri 3g 4g antennát tennék rá, wifin meg lanon tolnám tovább a netet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.