Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Apartmantelep, hivatalosan 2*, [link]
3 emeleten 44 apartman egy tömbben L alakban. Kicsit már elavult, felújításra vár. Lefelé lépcsősen nagyobbak, az alsó erkélyek mindig kijjebb lógnak. Magyar utazási iroda az egyik teljes épületet bérli, itt csak magyarok vannak.
Mivel én hegyek(dombok) közt élek, a Mátrában laktak nagyszülők, engem a hegyvidék, az a stilus nem annyira vonz. Szeretem, de ezért nyaraláskor inkább a meleget, a meleg tengert kívánom, meg azt a félig már mediterrán, félig még kontinentális közeget ami itt van Isztrián. A tömeggel sincs ilyenkor bajom, az óvárosokban ez hozzátartozik nekem a szezonhoz, a zaj se tart örökké, sőt néha a füstöt is elviselem ilyenkor itt lent, csak a tartósan idegesitő dolgok zavarnak, főleg az, ami nélkül majdnem pont olyan mintha senki nem lenne. Most a 17 emberből valaki mindig dohányzik, ez így kellemetlen.
Egyébként a szezonkezdet a virus árnyékában pont azért volt kicsit fura, amolyan lehangoló, mert ilyen kihaltság csak nagyon szezon után szokott lenni. Előnye volt, hogy nem volt tele bagósokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest