Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Az lehetséges hogy hogy buta következtetést vontam le, ha így történt, elismerem a hibámat. Viszont a két adat között eltelt egy kis idő, utána persze változtak az arányszámok, vagy javításra/pontosításra kerültek. Semmilyen rejtvény nem volt, pusztán egy célzott link, egy célzott topikkal, ahol kivesézhető a téma. Igen, szerettem volna itt lezárni a témát, mert ez a SARS-CoV-2 vírus sokkal szerteágazóbb téma mint hogy itt analizáljam (már amit olvastam, tudok róla). Eleve butaság az #70594-ban leírt megbetegedésekkel összehasonlítani. Miért tenném, mi közük egymáshoz? Hepatitis melyik fajtája? Pusztán statisztikailag, vagy személyesen is van tapasztalat ezekkel a megbetegedésekkel? Vírusok mutálódott formája is benne van a pakliban? Másrészt úgy gondolom hogy írott formában mint formalitásban, mind pedig szofisztikailag megütöttem egy bizonyos mércét (adott weblaphoz mérten), amiben egyfajta tiszteletet is fejeztem ki azokkal szemben akiknek szántam hsz.-em. Nem csak odahányva E/2-ben odapötyögve, kocsmatöltelék, fasírtgolyó stílusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- S21 Dobozában 128/8
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest