Hirdetés
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Gondolom ez inkabb nalunk jellemzo, hogy csomoan vizesuveggel maszkalnak mindenhova. En sem iszom sok vizet(folyadekot) egyszeruen nem kivanom, iszom egy pohar vizet egy nap es kesz. Biztos tobbet kene, de ez van. Mult heten lattam ugyfelnel egy holgyet, egy 4 literes vizespalackkal ami be volt vonalkazva, hogy estig azt meg kene innia.
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele. 
Ma megyek ki egy masik ugyfelhez, es csipog valamin az asztal alatt, nem telefon, de valami folyamatosan csipog... Nezem a szunetmentest, minden ok nem az csipog. Aztan latom, hogy egy noi retikulbol kikandikal egy nagy vizespalack es az csipog. 45 percig ott voltam, addig senki nem jott inni, csak caipogott.
Kovetkezo generacios palack olyan lesz mint az Ironman pancelja

Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Energiaital topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele.