Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Lortech
üzenetére
Hasonló megfontolásból (úgyis mindenki le van tiltva a picsába) töröltem a profilomat úgy 6-7 éve. Pár éve létrehoztam egy újat kamu névvel, hogy a futócsoport eseményeiről ne maradjak le, meg a csoportképeket ott osztogatták meg. Olyan kéthavonta léptem be kb. Aztán egyszer elfelejtettem a jelszót, kértem emlékeztetőt, de véletlenül a régi címre, erre reaktiválta a régi profilomat. Jól ki volt törölve. Minden ott volt. A 10 éves hírcsárdás megosztások, az összes ismerős, a wowos guild. Megpróbáltam megint törölni, de nem engedte, mert csak most lett reaktiválva. Hát ott dögöljön meg, legyen vele boldog, töröltem az appot, legyen boldog mind a két accountommal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest