Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én is hallgattam őket egy darabig, pont így reggelente, felkelés, készülés környékén, meg néha autóban, de lemondtam róluk, miután pár hónapja napokon keresztül fosásról, fingásról, hányásról, beszarásról, és ezek ismétléséről, kombinációjáról szólt a téma reggel 6:55 és 7:40 között. Úgy havonta egyszer ez elmegy, de ők, illetve valószínű a műsor névadó úgy érezte, hogy ez mindenkit folyamatosan érdeklő, kiapadhatatlan témaforrás. Én meg azóta nem hallgatom.
Amúgy Jani meg Feri magától nem lenne ilyen, de "fel kell nőniük" a mesterhez, különben elnyomná őket teljesen. Mondjuk így is, de mindegy. Amikor Balázs nincs bent, akkor például egész normálisak tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest