Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
"ő is egy nyávogós, igazából nem túl jó hangú csávó, nem tudom, hogy lett szupersztár"
Kurta egyszerű: kezébe adsz egy gitárt. és szalonképesen képes nemcsak játszani rajta, de saját szerzeményeket előadni. Jó, mind ugyanolyan, az alapján, amit eddig hallottam tőle. Amit én észrevettem a kortárs zenében (néha beütöm a youtube-ba, hogy itunes top100, és belehallgatok abba, aminek dallama is, és szövege is van), hogy mintha erősödne a klassziikus country, illetve retro pop-rock hatása. Nyálas, persze, de még mindig inkább ez, mint a tetovált arcú wannabe-rapperek, akik a lil előtag után teszik a kedvenc szintetikus drogjuk nevét, és kész is a művésznevük, aztán már csak azon múlik a siker, hogy hány hasonszőrű igen menő tinédzsert sikerül feat, vagy x kötőszó után bevonni a videóklippbe, illetve milyen menő autót tud a menedzserük bérelni nekik, hogy az obligát nagyseggű lányok ahhoz dörgölőzhessenek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest