Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Fritzeket arrafelé nem forgalmaznak? Én amióta átálltam rá, még a hajam is fényesebb. Persze ez még abból is az akkori csúcsmodell, de az elmúlt két évben talán kétszer reseteltem, jellemzően mindkét alkalommal meg kellett állapítanom, hogy szolgáltatói oldali hiba van. Jelerőssége a panelben is kiváló volt, az elcseszett alaprajz, és az istonyatos hálózati zaj ellenére, és a mostani, jóval nagyobb, kétszintes lakást is tökéletesen lefedi. Elvileg tud egy rakás extrát is a nastól a vpn-en át a dect-n keresztül a távoli elérésig, de sem időm, sem kedvem nem volt még ilyesmikkel szórakozni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest